Sundimi i ligjit dhe demokracia

Media dhe emigracioni, një sfidë apo mundësi për të rinjtë?

14.05.2021.
Autore: Ersilda Preka, studente e Drejtësisë, Universiteti “Luigj Gurakuqi” Shkodër Të rinj që duan të largohen, të kualifikuar që kërkojnë punë jashtë, prindër që mbesin të vetmuar në pleqëri. Emigrimi […]
    ,
  • Blogje

Angazhimi i të rinjve drejt rrugëtimit të Shqipërisë në Bashkimin Evropian

19.05.2021.
Autore: Sabrina Plaku, gjimnazi “M.K.Ataturk” Pajovë 27 Qershori i 2014 shënoi një hap të rëndësishëm për Shqipërinë. Në këtë ditë ne arritëm të fitonim statusin e vendit kandidat, një hap […]
    ,
  • Blogje