Jeta në një botë dixhitale

Një botë virtuale!

22.02.2021.
Një botë virtuale! Autore: Drilona Shehi Të gjithë jemi të vetëdijshëm se teknologjia po avancon çdo ditë dhe më shumë, duke bërë të mundur që ajo të jetë në të […]
    ,
  • Blogje

Mediat sociale dhe të rinjtë

02.06.2021.
Keni menduar ndonjëherë lidhur me rolin e të rinjve me median sociale? Ju ftojmë të njiheni me disa fakte për kontekstin shqiptar!  
    ,
  • Blogje