TRENDIMI I ANKETAVE

Ko bi trebao da snosi troškove vezane za obnovljivu energiju?

Media dhe emigracioni, një sfidë apo mundësi për të rinjtë?

14.05.2021.
Autore: Ersilda Preka, studente e Drejtësisë, Universiteti “Luigj Gurakuqi” Shkodër Të rinj që duan të largohen, të kualifikuar që kërkojnë punë jashtë, prindër që mbesin të vetmuar në pleqëri. Emigrimi […]
  ,
 • Blogje

Mjedisi, Marrëveshja e Gjelbër Evropiane dhe përfshirja e të rinjve

04.02.2021.
Mjedisi, Marrëveshja e Gjelbër Evropiane dhe përfshirja e të rinjve Mjedisi është vendi në të cilin aktivitetet tona sociale, politike dhe ekonomike zhvillohen. Në këtë perspektivë është lënë jashtë fokusit […]
  ,
 • Blogje

Rrobat që nuk na duhen

19.02.2021.
Rrobat që nuk na duhen Nga: Emina Kuhinja A e shihni shpesh veten duke u mërzitur nga rrobat tuaja? A keni menduar ndonjëherë se çfarë mund të bëni në vend […]
  ,
 • Blogje

Një botë virtuale!

22.02.2021.
Një botë virtuale! Autore: Drilona Shehi Të gjithë jemi të vetëdijshëm se teknologjia po avancon çdo ditë dhe më shumë, duke bërë të mundur që ajo të jetë në të […]
  ,
 • Blogje

We invite you to write for us

Stay up to date width our latest news

Newsletter