Mjedisi

Mjedisi, Marrëveshja e Gjelbër Evropiane dhe përfshirja e të rinjve

04.02.2021.
Mjedisi, Marrëveshja e Gjelbër Evropiane dhe përfshirja e të rinjve Mjedisi është vendi në të cilin aktivitetet tona sociale, politike dhe ekonomike zhvillohen. Në këtë perspektivë është lënë jashtë fokusit […]
    ,
  • Blogje

Rrobat që nuk na duhen

19.02.2021.
Rrobat që nuk na duhen Nga: Emina Kuhinja A e shihni shpesh veten duke u mërzitur nga rrobat tuaja? A keni menduar ndonjëherë se çfarë mund të bëni në vend […]
    ,
  • Blogje

Blog, Podkaste & Infografike