Otvoren poziv za tekstove: Pošalji nam svoj rad i budi objavljen/a!

MladiRini traži upravo tebe! Ukoliko imaš neki zanimljiv esej, priču ili drugi tematski značajan rad, mi imamo priliku za tebe.

Da saznaš više, klikni ispod i saznaj više!

ZDRAVO!

Ovde možete surfovati kroz obilje sadržaja o raznim temama, pronaći informacije koje su proverene, zanimljive činjenice i infografike, slušati podkast epizode ili se registrovati za naše događaje, kao i sami oblikovati platformu – pisanjem blogova i izražavanjem svog mišljenja o raznim temama.

A šta znači MladiRini?

Ove dve reči bi se mogle jednostavno prevesti u „mladi“ na jezicima zemalja na Zapadnom Balkanu („rini“ (albanski) – mladi). Dakle, želimo da vas pozovemo, bilo da ste mladi ili rini, da nam kažete šta mislite o sebi i svom prostoru u ovom svetu koji se stalno menja.

Dobrodošli!

MladiRini ti ovde daje prostor da se izraziš. Možeš pronaći upitnike koji se bave različitim, važnim temama, od pitanja zaštite životne sredine, slobode na internetu do pitanja o demokratiji i vladavini prava.

Koje su najveće prednosti interneta?

Koje su najveće prednosti interneta? Izaberi 3 opcije

Koje su najveće mane interneta?

Koje su najveće mane interneta? Izaberi 3 opcije:

MladiRini ti ovde daje prostor da se informišeš i daš svoj doprinos. Moći ćeš da pronađeš blogove, podkaste, infografike i još mnogo toga…

Svrati!

 

Beograd

Tirana

Sarajevo

Skoplje

Podgorica

Priština

Ako želiš da se pridružiš našim diskusijama ili dešavanjima, ovde možeš da pronađeš sve potrebne informacije. Pogotovo ako te zanimaju teme kao što su društvene mreže, dezinformacije i sloboda i pravo na internetu. Pogledaj koji se događaji događaju u tvojoj zemlji i gradu i pridruži se svojim vršnjacima u diskusiji o ovim važnim temama.

POSLEDNJI DOGAĐAJI

DOGAĐAJI PO GRADOVIMA

NJUZLETER

Ostani upućen u najnovije vesti