AKTUELNA ANKETA

Ko bi trebao da snosi troškove vezane za obnovljivu energiju?

Дaли постои ”Социјална дилема”?

05.02.2021.
Ако случајно, не сте запознаени со документарецот, заплетот се заснова на истражување за опасните и разноврсни ефекти на социјалните мрежи. Со експерти кои работеа на развој на разни социјални мрежи, документарецот ги илустрира нивните негативни аспекти.
    ,
  • Блогови

Пишете ни

Бидете во тек со нашите најнови информации

БИЛТЕН

Бидете во тек со нашите најнови информации