Животна средина

Дaли постои ”Социјална дилема”?

05.02.2021.
Ако случајно, не сте запознаени со документарецот, заплетот се заснова на истражување за опасните и разноврсни ефекти на социјалните мрежи. Со експерти кои работеа на развој на разни социјални мрежи, документарецот ги илустрира нивните негативни аспекти.
    ,
  • Блогови