Што е поважно за вас?

Што е поважно за вас? Локална политика Национална политика Двете ResultsVote

Во кои три институции најмалку веруваш?

Во кои три институции најмалку веруваш? Претседателот на Републиката Владата Полицијата Армијата Верски авторитети Експерти – научници Реномирани јавни личности Локалните власти ResultsVote

Дали демократијата е најдобрата форма на политички систем?

Дали демократијата е најдобрата форма на политички систем? Да Не ResultsVote

Означете до три чинители на кои им верувате најмногу:

Означете до три чинители на кои им верувате најмногу: Претседател Владата Полицијата Армијата Црквата Експерти/научници Познати личности ResultsVote

Дали демократијата е најдобрата форма на управување?

Дали демократијата е најдобрата форма на управување? Да Не Други ResultsVote

Дали би се вакцинирале против КОВИД 19?

Дали би се вакцинирале против КОВИД 19? Да Не Не знам / Сè уште не сум одлучил ResultsVote