Информатички технологии

Blog, Podkasti & Infografici

ЛАЖНИ ВЕСТИ ТУКА: дали сакате да видите?

Блогови
„ШОКАНТНО: Глобалното затоплување не е вистинско!“ „Кликнете тука за да откриете тајна што јавноста не смее да ја знае!“

Дали Гугл заглупува? И колку?

Блогови
Човекот, како и секое друго животно, е природно мрзлив (што е логично, бидејќи ја зачувува енергијата на телото) освен ако околностите (во принцип, како потрагата по храна и сексуалните стимулации за обновување на видот) не го принудат на спротивното

Технологија и МИЛ компетентност на младите за иднината во Европа

Блогови
Младите лесно расклопуваат и составуваат компјутер, но не се во можност критички да ги анализираат медиумските содржини поставени на истиот уред.